Επισκευή H/Y

Εγκατάσταση λειτουργικού, προγραμμάτων και παραμετροποίηση του συστήματος με βάση τις προσωπικές σας ανάγκες, είτε πρόκειται για υπολογιστή γραφείου/επιχείρησης, είτε πρόκειται για τον προσωπικό σας υπολογιστή για multimedia,gaming εφαρμογές.

Τιμές από 30ευρώ

Ρύθμιση μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια για μια σωστή, απροβλημάτιστη χρήση.
Συντήρηση και έλεγχος σε όλα τα μέρη του υπολογιστή σας. Έλεγχος για προβλήματα στο σύστημα ψύξης (υπερθέρμανση) ή τροφοδοσίας ρεύματος (μπλε οθόνες, αναίτιες επανεκκινήσεις) που εγγυάται την μακρόχρονη σταθερή λειτουργία όλων των επιμέρους κομματιών. Το σύνολο του υπολογιστή παραμένει δροσερό, ήσυχο και λειτουργεί διακριτικά όπως πρέπει.

Επισκευή iPhone

Σπασμένη οθόνη, χαλασμένο digitizer, μικρόφωνο ή κουμπιά με πρόβλημα αλλά και αναβάθμιση λειτουργικού iOS.

Τιμές από 30ευρώ

Επισκευή/ ΑναβάθμισηLaptop

Αλλαγή ή επισκευή καμμένης μητρικής πλακέτας, σπασμένης οθόνης, αλλά και αντικατάσταση πληκτρολογίου που έπεσε κάποιο υγρό και κολλάνε ή δε λειτουργούν τα πλήκτρα.  Αναβαθμίστε τον επεξεργαστή, τη μνήμη ram, το σκληρό δίσκο με νέας τεχνολογίας Solid State ή ακόμα και την κάρτα γραφικών σας.

Τιμές από 30ευρώ

Αναβάθμιση H/Y

Αναβάθμιση επεξεργαστή, μητρικής, μνήμης, κάρτας γραφικών, δίσκων, τροφοδικού αλλά και κάθε είδους κομματιού που επιθυμείτε.

Η πρότασή μας θα είναι στοχευμένη στις ανάγκες σας πάντα με γνώμονα την πιο συμφέρουσα και οικονομική λύση. Κάντε έξυπνη αναβάθμιση ώστε να εκμεταλλευτείτε και το τελευταίο ευρώ που θα δαπανήσετε. Είμαστε εδώ για να σας δώσουμε το ιδανικότερο και με απλά λόγια να κατανοήσετε πλήρως το κέρδος κάθε επέμβασης που θα γίνει.

Δημιουργία νέας σύνθεσης Υπολογιστή

Αν ο παλιός σας υπολογιστής χρειάζεται ολοκληρωτική αλλαγή απευθυνθείτε σε μας. Θα σχεδιάσουμε και θα στήσουμε τη νέα σας σύνθεση εξειδικευμένα στις προσωπικές σας απαιτήσεις.

Ο σωστός συνδυασμός και ισορροπία μεταξύ των κομματιών που θα επιλεχθούν είναι πολύ σημαντικός για να μην υπάρχει καμία σας ανάγκη που δε θα καλύπτεται αξιόπιστα και γρήγορα. Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό συνθέσεων που απευθύνεται στον απλό οικιακό χρήστη αλλά και στον απαιτητικό επαγγελματία ή gamer.

Τιμές από 30ευρώ

Δίκτυα

Δικτύωση σπιτιού, γραφείου ή επιχείρησης,  με ενσύρματη ή ασύρματη σύνδεση. Κλειδώστε το δίκτυό σας για πλήρη ασφάλεια και ρυθμίστε τις συσκευές σας για τις μέγιστες δυνατές ταχύτητες  χωρίς κολλήματα ή αποσυνδέσεις.

Έχουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να σας δώσουμε το επίπεδο ασφάλειας που επιθυμείτε. Από το απλούστερο μπλοκάρισμα  ιών μέχρι την πλήρη ρύθμιση όλων των συσκευών σας. Τα προσωπικά σας δεδομένα, είτε πρόκειται για φωτογραφίες και βίντεο, είτε για τα επαγγελματικά σας αρχεία με οικονομικά στοιχεία και πελατολόγια θα είναι πάντα ασφαλή και κλειδωμένα.